مقالات

 
وبلاگ ترکمن
چند نکته درباره انتخابات پارلمان!

قصد نداشتم حالا حالا ها چيزي بنويسم! راستش يک مقداري کسالت داشتم و بي حوصله شده بودم٫ دليلش بماند براي بعد! ولي وقتي جريانات کشور را مي‌بينم بخودم مي گويم چرا بايد نظرم را درباره آن بيان نکنم! درست است که من امکاناتي مثل سايتهاي خبري وتحليلي پر هياهو ندارم ولي بهرجهت خوانندگاني دارم که درقبالشان مسئولم! حرف امروزم هم درباره انتخابات پارلمان ايران است:

۱.يادش بخير آن دوراني که مجلس شوراي ملي تشکيل شده بود و چه افراد نازنيني که در برابر استبداد و موروثي بودن حکومت از اول تشکيل مجلس شورايملي مبارزه مي کردند! قضيه به توپ بستن مجلس در دوره آن پادشاه بي عرضه قاجار را فراموش نکرده ايم! آن دوران، دوراني بود که مردم وقتي مي ديدند پارلمان ونمايندگان منتخب آنها تحت فشار وتحديد مرزهاي آزادي قرار دارند٫ از همه جاي کشور کفن مي پوشيدند و بسوي طهران راه مي افتادند! اکنون اين مردم کجا هستند؟ چرا تنها نظاره مي کنند؟ ايراد کار درکجاست؟ آيا اصلاح طلباني مقصرند که به نام مردم و به کام خودشان عمل مي کنند؟ يا ايراد از مردم است؟ يا اينکه مردم آنقدر در غم نان غوطه ورند که ديگر نايي براي پاسداري از آزادي ندارند!؟ راستي آن مردم کجا هستند؟ فکر مي کنم اين مردم حتي کفن هم ندارند و براي کفن پوشيدن نيز پولي ندارند!

۲.يادمان نرفته است که امام خميني (که هنوز هم دل خيلي ها با اوست و به وي به عنوان يک رهبر و طراح ايدئولوگ احترام قائلند)گفته بود که ميزان رأي ملت است! و باز گفته بود که مجلس در رأس همه امور است! آيا آناني که اکنون نان خميني را مي خورند اين عبارات را فراموش کرده اند!؟يا راست است که مي‌گويند هميشه انقلابها فرزندان خود را مي بلعند! منتظري٫عباس عبدي٫ فروهر٫ يزدي و... رابخاطر بياوريد! مجلس کنوني ايران آنقدر ضعيف و ناتوان شده است که حرف نماينده اش خريداري ندارد! و بسياري از نمايندگانش به زندان محکوم شده اند. تنها به اين جرم که جور ديگري مي انديشند!براستي آيا مجلس نمازخانه است که بايد داوطلبان علاوه بر مسلمان بودن مؤمن هم باشند؟!يا شايد بهتر آن بود که روحانيون -که به زعم حکومت از پاکترين افراد جامعه هستند ونزديکترين افراد به خدا بشمار مي روند وجانشين خدا در زمين هستند!-نماينده مجلس شوند تا همه مشکلات کشور رنگ ببازد وحل گردد!تحصن نمايندگان مرا به ياد تحصن آنان دردوران مشروطه مي اندازد!ولي با اين تفاوت که نمايندگان آنروز غصه آزادي مدني را مي خوردند ونمايندگان امروز غم عدم تأييد صلاحيت!آيا مردم بايد همانند مشروطه کفن بپوشند وبسمت تهران حرکت کنند؟با چه دلخوشيي؟!!راستي مگر امام خميني نگفته بود که حرف آخر را رأي مردم مي زند؟اگر ايران داراي دموکراسي است وتمام مردم نيز سيستم حکومتي جمهوري اسلامي را مي‌طلبند چرا همه افراد از همه گرايشها تأييد صلاحيت نمي‌شوند تا مردم آزادانه آنچه راکه مي خواهند انتخاب کنند؟شايد ترس از اين است که مردم با اين انقلاب نيستند؟مردمي که هميشه ودرطول ۲۵ سال مردم هميشه درصحنه لقب گرفته اند آيا امروز هم با اين کشور وطريقه اداره آن موافقند؟چطور مي‌شود که به اين مردم مشکوکيم!!؟؟بايد گفت که مجلس شوراي اسلامي انتخابي‌ست نه انتصابي!اينکه بگوييم مثلا ۴نفر تأييد صلاحيت شدند ومردم حق دارند ازبين اين افرادي که ماتأييد کرديم يک نفر رابرگزينند آيا نشاندهنده مجلس فرمايشي ومترسکي نيست!؟

۳.اما درمورد انتخابات درمنطقه!

در منطقه گنبد٫بندرترکمن وگرگان نيز خبر خاصي نيست جز اينکه برادران مؤمن وپاک شوراي نگهبان دراستان گلستان شديدترين اهرمها رابراي احراز عدم صلاحيت کانديداها اعمال کردند وحدود نيمي ازداوطلبان را ردصلاحيت نمودند!

ازبندر ترکمن هم يک خبر جالب بين مردم پيچيده است که بعضي ازافراد کانديدا بجاي کسب مقبوليت خود دربين مردم به کارهاي خلاف اخلاق انتخاباتي روي آورده اند وبراي ازميدان بيرون کردن کانديداهاي شاخص تمام ويژگي هايي را که بواسطه آن داوطلب بوسيله شوراي نگهبان ردصلاحيت مي شود بطور پنهاني ومخفيانه به آن شورا گزارش کرده است! نوک پيکان اين انتقاد هم بسوي يک پزشک نشانه رفته است که ازتيغ گزينش استصوابي جان سالم بدر برده است وبرخي ازاعضاي نزديک به افراد شاخص انتخابات دور قبل چون مهندس....را به دور خود گرد آورده تا بواسطه آن به نقاط ضعف رقبايش آگاهي يابد.درصورت تأييد اين خبر بايد ديد که برخورد سايرکانديداها ومردم با اين شخص چگونه خواهد بود.

بازگشت به صفحه اول